Nieuws over Benelli

Prijsverlaging voor enkele modellen

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we de prijzen van enkele van onze meest geliefde modellen verlagen. Vanaf nu zijn de Benelli Leoncino 800, Leoncino 800 Trail en de 752 S nog toegankelijker voor motorliefhebbers. Ontdek er alles over. 

Benelli actie op de TRK 702 en TRK 702 X

Bij aanschaf van een nieuwe Benelli TRK 702 of TRK 702 krijg je nu 50% op de originele aluminium Benelli kofferset. Maak nu een afspraak bij jouw verdeler. 

Een ode aan authentiek design

Authentiek design is een kunstvorm op zich, een samenspel van creativiteit en vakmanschap dat resulteert in tijdloze schoonheid. En in de wereld van motorfietsen is er één naam die synoniem staat voor dit soort verfijndheid: de Leoncino 800 en de Leoncino 800 Trail. Met hun prachtige ontwerpen belichamen deze machines de essentie van authentieke stijl en vakmanschap.

Waarom kiezen voor de Leoncino 800 en Leoncino 800 Trail?

De Leoncino 800 en 800 Trail. Deze prachtexemplaren hebben een eigentijds design, comfortabele rijervaring en een tijdloze aantrekkingskracht. Het beste van dit alles: hij is nu in prijs verlaagd en betaalbaarder dan ooit! 

EICMA 2023 modellen

Maar liefst zes nieuwe modellen!

Tijdens EICMA 2023 heeft Benelli 6 nieuwe vette motoren gepresenteerd. Maak kennis met de: Tornado 400, Tornado Naked Twin 500, BKX 300, BKX 300 S, Tornado 300 en de Tornado 500. Bekijk ze snel!

Benelli Leoncino 800 Trail, jouw partner voor een prachtige zomer!

Met de Leoncino 800 Trail heeft Benelli een knaller van een motor in het gamma. De rauwe power van de tweecilinder, een comfortabele zithouding, een vergevingsgezind rijiwielgedeelte en dat alles ondergedompeld in een heerlijke soundtrack. Wat wil je nog meer om de zomer met een brede glimlach tegemoet te rijden?

Benelli steelt de show op SpaItalia!

SpaItalia is één van de grootste motor- en auto- events van ons landje en dit jaar stal Benelli de show met een aantal nieuwe modellen. Hoewel het een van de oudste Italiaanse merken is, maakt het pas sinds een paar jaar een nieuwe opmars met tal van nieuwe, stijlvolle modellen.

Zomerkorting: €500 cashback bij Benelli!

Wie nu een Leoncino 800 of 800 Trail koopt krijgt €500 korting. Maar dat is niet alles, want je krijgt er zelfs nog een gratis zet zijtassen bij! 

Benelli Leoncino 800: de bruutste Scrambler op de markt!

Het Benelli Leoncino-gamma heeft zich intussen bewezen als een van de meest betrouwbare motorfietsen bij de neo-retro’s. Maar dat is niet het enige pluspunt aan deze Italiaanse karakterfietsen, want met de komst van de Leoncino 800 beschikt Benelli ook over de pk’s om je hart spontaan enkele slagen rapper te laten gaan. En dat voor een prachtig prijskaartje…

De Benelli 702 X neemt je mee op avontuur!

Een gloednieuwe adventurebike die veelzijdig en wendbaar is op asfalt én het onverharde. Dat zijn Benelli’s TRK 702 en 702 X, twee fonkelnieuwe motoren die binnenkort bij de verdeler beschikbaar zijn.