Zomerkorting: €500 cashback bij Benelli!

Wie nu een Leoncino 800 of 800 Trail koopt krijgt €500 korting. Maar dat is niet alles, want je krijgt er zelfs nog een gratis zet zijtassen bij!

Benelli is het merk dat er alles aan doet om zowel ervaren als minder ervaren rijders de ultieme vrijheid op twee wielen te bieden. Met de Leoncino 800 en 800 trail zijn er twee krachtige en toch lichte motoren in het gamma die de Italiaanse passie voor motoren helemaal belichamen. Hoog tijd dus om kennis te maken met deze twee toppers.

Leoncino 800: stijl én power

De Leoncino 800 is een koppelkrachtige nakedbike die aangedreven wordt door een erg sterke, maar ook handelbare tweecilinder paralleltwin. In het rijwielgedeelte zien we een prachtig afgewerkt trellisframe dat versierd werd met topcomponenten. Dikke schijfremmen vooraan, een USD-vork, instelbare schokbreker achteraan…en dat zonder de bekende Italiaanse stijl uit het oog te verliezen. Deze roadster heeft niet alleen prachtige designlijnen, maar ook de LED-lichtsignatuur is prachtig - en veilig voor je zichtbaarheid in het verkeer. En waar de Leoncino 800 het moet hebben van zijn vinnigheid en vlotte acceleraties, is er ook nog de Leoncino 800 trail die iets meer gericht is op offroadritten en cruisen over gravelpaadjes.

Leoncino 800 Trail: heerlijk offroad cruisen

Beide motoren delen hetzelfde platform met een identiek frame en motorblok, al kreeg de Trail iets meer veerweg voor een optimaal comfort is slechtere rijomstandigheden. Daarnaast is hij uitgerust met 50/50 noppenbanden die zowel op asfalt als offroad goed uit de verf komen. Da’s meteen ook de reden waarom de alu gietwielen van de gewone 800 ingeruild werden voor stevigere spaakwielen. Verder ontdekken we aan het stuur van de trail dezelfde pluspunten als op de Leoncino 800: een overzichtelijk dashboard, een comfortabele, ruime zithouding en uiteraard heel veel rijsensaties. Niet in het minst dankzij een prachtige soundtrack van het tweecilinder motorblok.

Doe je voordeel!

De kwaliteiten van het Benelli Leoncino gamma spreken voor zich, maar om de 800 nog dat tikkeltje kracht bij te zetten, biedt Benelli nu €500 cashback bij aankoop van een Leoncino 800 of 800 Trail. Een superinteressante aanbieding op twee van de meest spraakmakende motoren uit hun klasse. Daarbovenop krijg je ook nog de Street of Cafe Racer zijtassen er gratis bij.

Aarzel dus niet en neem contact op met een verdeler in jouw buurt voor een testrit! Wie weet rij jij binnenkort wel op een Leoncino 800 of 800 Trail naar huis!