Benelli Leoncino 800 Trail, jouw partner voor een prachtige zomer!

Met de Leoncino 800 Trail heeft Benelli een knaller van een motor in het gamma. De rauwe power van de tweecilinder, een comfortabele zithouding, een vergevingsgezind rijiwielgedeelte en dat alles ondergedompeld in een heerlijke soundtrack. Wat wil je nog meer om de zomer met een brede glimlach tegemoet te rijden?

Benelli’s Leoncino-gamma heeft geen introductie meer nodig. De Leoncino 500 was de hoeksteen van de wederopstanding van het merk, en nadat het modellengamma ruim uitgebreid werd, vormde de 800 de kers op de taart. Een krachtige nakedbike met een prachtige Italiaanse styling en tal van retro-elementen was het ideale antwoord op de vragen van de meest veeleisende motorrijders. Maar omdat de Italianen er graag een schepje bovenop doen, werd er ook iets gemaakt voor rijders die graag van de betreden paden afwijken…enter de 800 Trail!

Goed op asfalt…en offroad!

Het mooie trellisframe, de krachtige motor en hoogwaardige vering kenden we al vanop de Leoncino 800 en daarbij komen nu nog tal van elementen waarmee de 800 Trail klaar is voor het stevigere offroad werk. De motor kreeg een stel robuuste spaakvelgen, ruige noppenbanden, en om het plaatje af te maken zien we ook een prachtige dubbele bovenliggende uitlaat. Alles en meer wat je nodig hebt om het asfalt achter je te laten en je eigen weg te zoeken.

Vurig, maar ook vergevingsgezind en veilig

De Leoncino 800 Trail blijft met z’n 754cc paralleltwin goed voor 76pk en is daarmee de ideale sportieve partner voor zowel A- als A2-rijbewijshouders. Het soepele koppel van de motor is ideaal zowel on- als offroad en daarbij komt nu nog een chassis dat herzien werd met iets langere veerwegen om beter uit de verf te komen in het terrein. Maar vergis je niet, ook op asfalt kan deze stoere trailbike flink uithalen. En daarbij komt nog dat de Leoncino 800 Trail niet enkel uitblinkt qua uitrusting en prestaties, want dankzij het Italiaanse design is het een motor waarop je verliefd wordt vanaf het eerste ogenblik…

Summer Thrills: €500 korting!

De Benelli Leoncino Trail 800 is beschikbaar vanaf €8.799 euro bij jouw Benelli verdeler in de kleuren Mat Grey, Forest Green en Mat Brown, maar snelle beslissers krijgen dankzij Benelli’s Summer Thrills actie nog €500 korting en een gratis bagageset! Benelli biedt bovendien standaard 3 jaar garantie, waardoor je op twee oren kan slapen.