Eindelijk! Hij is er: TRK 702 en TRK 702 X

Maak kennis met de twee nieuwste modellen van Benelli; de TRK 702 en de TRK 702 X!
Deze twee motoren hebben comfort gekoppeld aan hoge prestaties en verpakt in de juiste looks.
Onze gloednieuwe adventure is extreem veelzijdig en wendbaar op zowel het asfalt als de onverharde paden.
Welke weg u ook kiest, ga het avontuur aan met de nieuwe Benelli TRK 702 en 702X.

Of u nu een stedelijke ontdekkingsreiziger bent of verlangt naar avontuurlijke verkenningen in het ruige landschap, de Benelli 702 en 702X staan voor u klaar!

Waar de Benelli TRK702 u zal verrassen als zeer complete en onvermoeibare globetrotter, zal de TRK702X u de mogelijkheid bieden om ook de onverharde wegen op te zoeken.

Beide versies delen hun stalen vakwerkframe, 698cc vloeistofgekoelde parallel twin, elektronica en slipperkoppeling.

Woon-werkverkeer, sportief rijden, offroad avontuur of liever alle drie? Met de TRK 702 serie van Benelli blijft u gaan.

Wilt u de TRK 702 of TRK 702 X eerst proberen? Ga dan langs bij de Benelli verdeler en boek een proefrit. Zij kunnen u ook meer informatie geven over eventueel accessoires. 

De Benelli TRK 702 en TRK 702 X

De TRK 702 - Ultiem rijplezier

De Benelli TRK 702: waar vermogen en prestaties samenkomen voor een onvergetelijke rijervaring. Met zijn oogverblindende design en wenbare motor, tilt de TRK 702 elke rit naar een nieuw niveau van opwinding.
Deze versie is uitgerust met zorgvuldig ontworpen wielen en Pirelli banden die zijn afgestemd op een perfecte balans tussen grip en wendbaarheid. 

De gloednieuwe Benelli TRK 702 is een comfortabele, zeer complete en onvermoeibare globetrotter. Ontworpen om onvergetelijke avonturen aan te gaan en uitermate geschikt om eindeloos mee te toeren, geboren om te reizen!

Met de TRK 702 kunt u rustig cruisen én gas geven! Het stalen trellis frame zorgt voor robuuste stevigheid, de lichtgewicht aluminium swingarm met verstelbare monoschokbreker achteraan zorgt voor een stabiele wegligging en de forse upside-down voorpoten dragen bij aan een uiterst nauwkeurig stuurgedrag.

Deze nieuwe allroad bestelt u nu bij uw lokale Benelli verdeler! 

De TRK 702 X - a call for adventure

Voor degenen die verlangen naar grenzeloze avonturen, is er de Benelli TRK  702 X. Dit indrukwekkende model domineert elk terrein met zijn verhoogde grondspeling en grotere veerweg. Dankzij de Pirelli banden met speciaal profiel, trotseert de TRK 702 X moeiteloos zowel verharde wegen als ruigere paden. 

Deze gloednieuwe adventure allroad heeft de kwaliteiten om ver te gaan en de capaciteiten om overal te komen, opent de TRK 702X een hele nieuwe wereld om in rond te rijden, om onvergetelijke avonturen in te beleven en nieuwe bestemmingen te ontdekken. Treed uit de comfortzone en doe nieuwe ervaringen op die u nooit zult vergeten.

Welke weg u ook kiest, ga het avontuur aan en maak er een onvergetelijke reis van met de nieuwe Benelli TRK 702 X.

 

Voor meer informatie over de specifieke modellen en de prijzen, klik hieronder op het model en lees meer.

Op dit moment staat bij elke erkende Benelli verdeler een demo model klaar, zodat u een proefrit kunt maken en zelf de TRK 702 of TRK 702 X kunt ervaren. 
Vind hieronder een verdeler bij u in de buurt en maak meteen een afspraak!