Stefan Van Poppel

Na jaren op een Harley werd het tijd voor een echte adventure bike. Toen ik bij de dealer de Benelli TRK 502 en 502 X zag staan, was ik meteen verkocht – wat een design! Maar Benelli was me niet bekend, dus snelde ik naar huis voor het nodige opzoekwerk. Een dag later was de deal beklonken!

Het rijcomfort, de functionele afwerking en vooral zijn stoere uiterlijk maakt van de TRK 502 X een echte avonturier. Je rijdt er zowel on- als offroad mee en kan hem helemaal ombouwen tot de motorfiets die jij voor ogen hebt. Voor een faire prijs krijg je een tweewieler met wereldklasse. 

Ik hou van avontuur, reizen en de natuur, asfalt, gravel of zandwegeltjes. Met mijn Benelli zijn de mogelijkheden onbegrensd. Soms rijd ik in eigen provincie, soms door het land, maar het liefst ga ik de grens over om op mijn Benelli te genieten “als God in Frankrijk”.

Een blik op mijn bucketlist? De Alaska Highway van Vancouver naar Anchorage, expeditie Noordkaap, Route 66, een rondje Zweden-Finland-Noorwegen .. Ik blijf dromen, de ideale motorfiets heb ik al!