Louka de Moura Andrade

Ik was op zoek naar een A2 trailmotor die niet aan beperkingen was onderworpen en toen ik wat onderzoek deed op het internet, kwam ik de Benelli TRK 502 tegen.

Ik woon en werk in Brussel en heb een motor nodig om mobiel te zijn, maar ik kom oorspronkelijk uit Virton. Ik zocht dus een fiets waarmee je ook lange afstanden kan rijden. Wanneer ik terugkeer naar mijn streek om mijn vrienden en familie te bezoeken, kan ik ook heel handig al mijn bagage op de motor kwijt. 

De prijs-kwaliteitverhouding van Benelli is uitstekend! Het is een A2 trail met de robuuste look waar ik van hou, die bovendien heel betaalbaar is. 

Ik hou van de kwaliteit van de afwerking. Ik rijd vaak met mijn schoonvader, die een Ducati Multistrada 1200S heeft. Als mensen ons zien, denken ze vaak dat mijn motor bijna net zo groot is als de zijne. Als ik ze vertel dat het een 500cc A2 is, kunnen ze het niet geloven en krijg ik complimenten over de BMW GS look!

Mijn droom? Door Europa toeren op een motorfiets. Ik wilde wachten tot ik mijn rijbewijs A had en een grotere motorfiets kon kopen, maar ik realiseer me nu dat mijn rijbewijs A2 en mijn Benelli TRK perfect zijn voor deze uitdaging.