Benelli voor kleine en grote avonturen

Wie het Benelli gamma erop nakijkt, ontdekt meteen de avontuurlijke aard van het merk. Van Classic tot Scrambler en van Naked tot Touring: elke Benelli is ontworpen om je te laten proeven van de passie voor het motorrijden.

Leoncino

Eén van de meest succesvolle Benelli’s is de Leoncino, een moderne scrambler met retro-invloeden. Deze tweewieler is een ruige, minimalistische machine die pronkt met een hoogwaardige afwerking en een krachtig motorblok. Voor een prijs vanaf 5.999 euro is de Leoncino je ideale metgezel voor sportief rijplezier in de Ardennen, dan wel een snel ritje naar de binnenstad - zonder parkeerstress! Maar de Leoncino is niet alleen een motor die uitnodigt tot rijden. Het is vooral ook een stijlsymbool waarop je gezien wil worden.

TRK 502 X

Is touring meer je ding? Ontdek dan de Benelli TRK 502 X als sterkhouder. Een no-nonsense machine waarmee geen bestemming te ver is en geen weg te uitdagend. De TRK 502 X is standaard rijkelijk uitgerust met de valbescherming die je nodig hebt op een adventurebike en dat voor een prijs vanaf 6.799 euro. Vanzelfsprekend krijg je daarvoor een uitstekend rijcomfort. Een goed gepolsterd zadel, stevige handkappen en een ruim bemeten windscherm zorgen ervoor dat je nog fris bent aan het einde van de rit. Net zoals de Leoncino is de TRK 502 X ook beschikbaar voor A2-rijbewijshouders, al hebben de Benelli’s wel meer gemeen.

Conclusie?

Als de nieuwe Benelli modellen één ding uitstralen, dan is het klasse. Het merk is meer dan enkel mooi Italiaans design, het staat ook voor betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. En dat merk je vanaf de eerste meters aan het stuur. Of het nu gaat over de afwerking van het dashboard en de stuurknoppen, dan wel over de prachtige glanzende laklaag of de beschermdelen: de Leoncino en TRK 502 X zijn erg verschillend, maar hun kwaliteit is dat niet.