Benelli biedt Italiaans karakter voor een kleine prijs

In januari biedt Benelli €400 korting op de Leoncino 500 en Imperiale. Twee Italiaanse klasbakken die pronken met hun charmante stijl, temperamentvolle motor en een nu nóg voordeliger prijskaartje. Je moet er niet aan twijfelen: deze paradepaardjes staan klaar om je mee te nemen op memorabele trips. Haast je dus naar de dealer en doe je voordeel met een van onze stockmodellen!

Leoncino 500

De Leoncino 500 is de motor waarmee Benelli hoge ogen gooit bij jeugdige (en iets minder jeugdige) rijders die op zoek zijn naar simpele fun. Sleuteltje omdraaien en rijden maar - zonder veel poespas of haantjesgedrag. Hoewel de 500cc tweecilinder garant staat voor een gezonde dosis adrenaline, leeft de Leoncino pas echt wanneer je hem meeneemt op avonturen in de binnenstad, of net op verlaten boerenpaadjes. Een vlot stuurkarakter en flitsende looks zijn wat deze Italiaan tot het succesnummer maakt binnen Benelli’s motorengamma.

Pure gemoedsrust: 3 jaar fabrieksgarantie.

Of je nu van een 125cc motor komt en wil doorgroeien, of je liever je zware toermotor inruilt voor een stukje speelplezier met een middenklasser…de Leoncino 500 is de ideale motor voor levensgenieters die niet altijd het onderste uit de kan willen halen. Behalve uiteraard als het aankomt op betrouwbaarheid, want met een verlengde fabrieksgarantie van 3 jaar kan je er zeker van zijn dat je Benelli je nooit in de steek zal laten. En dat nu dus voor een bodemprijs in vergelijking met sommige concurrenten! Haast je naar de dealer voor je €400 euro korting en ontdek zelf waarom de Leoncino zo’n succes is.

Imperiale

U houdt van klassiek Italiaans design? Dan is de Imperiale ongetwijfeld een motor op uw maat. Deze tweewieler is bovenal een eerbetoon aan het rijke industriële erfgoed van Benelli dat al sinds 1911 motoren produceert in haar thuishaven bij Pesaro. De klassevolle ontwerplijnen, chrome spaakwielen, lage uitlaat en prachtige tellerpartij laten er geen twijfel over bestaan: dit is een retro pur sang op maat van fijnproevers… Wat zowel zorgt voor een optimale dosis rij- én kijkplezier!

De viertakt ééncilinder krachtbron bulkt van koppel en karakter waardoor die zonnige zondagse ritjes nog eens zo plezant worden en daarbij krijg je uiteraard ook een keizerlijke dosis rijcomfort. Perfect voor het ultieme cruiseritje zonder zorgen en daarbij hoort uiteraard ook een prijskaartje waarvan je portefeuille blij wordt. Hoewel de Imperiale reeds bij de budgetvriendelijkste motoren in zijn klasse behoorde, kan je nu bij officiële Benelli dealers nog een januari-korting scoren van €400 euro. Dat zijn een hele hoop liters benzine! Haast je dus snel naar jouw verdeler en profiteer van deze voorwaarden om jouw Imperiale in huis te halen.